Publicitat
Diners

PIMEC vol les pimes “al pont de comandament de l’economia ”

Josep M. Catalán i Antoni Cañete durant la roda de premsa (CEDIDA)

El president de PIMEC, Antoni Cañete, i el president de PIMEC Vallès Occidental, Josep M. Catalán, han reafirmat, aquest divendres a Terrassa, el seu compromís amb la comarca, “el motor industrial de Catalunya, Espanya i Europa”.

Tots dos van analitzar, davant la premsa, la situació del teixit productiu i van parlar de la nova etapa que enceta la patronal. Posteriorment, es van reunir amb entitats, institucions i col·lectius de la comarca. “Volem posar les pimes i autònoms del territori al pont de comandament de l’economia”.

Cañete va anunciar una gran trobada d’activisme empresarial l’11 de novembre, a la qual hi convida a totes les pimes i autònoms vallesans, amb aquest objectiu.

PIMEC va reclamar millores en les infraestructures comarcals, ara que arriben els fons europeus Next Generation. “Cal potenciar la xarxa i els serveis ferroviaris dins el Vallès Occidental, inclòs un nou túnel amb la Ciutat Comtal”. Cal, també, “renovar la concessió de Mercavallès i potenciar l’Aeroport de Sabadell, un equipament estratègic”.

Publicitat
Comentaris
To Top