Ciutat

Quatre membres del Jovent Republicà declaren com a víctimes d’un presumpte atac feixista de fa cinc anys

Els denunciants han tingut el suport d'altres membres d'ERC abans d'entrar als Jutjats de Sabadell / CEDIDA

Quatre membres de Joventuts d’Esquerra Republicana han declarat aquest migdia als Jutjats de Sabadell com a víctimes d’un presumpte atac feixista fa cinc anys. El judici ha quedat vist per sentència, ja que els quatre processats estan acusats d’haver comès un delicte d’odi, ja que presumptament van intimidar i van etzibar insults homòfobs i xenòfobs contra els joves independentistes mentre pintaven un mural antifeixista al barri de Sol i Padrís. Els denunciats també han hagut de declarar.

La regidora d’ERC a l’Ajuntament de Sabadell i, a més, una de les denunciants, Glòria Llobet, ha asseverat davant dels jutjats que el feixisme actua amb “impunitat”. “Ells van campant per tota la ciutat i no els passa res. No ens ho podem permetre perquè el feixisme l’única manera de combatre’l és defensar la llibertat: no creuen que tots siguem iguals”, ha afegit.

Com es pot veure en la imatge principal, els quatre denunciants han rebut suport per part d’altres membres del Jovent Republicà i també dels regidors republicans Gabriel Fernàndez, Santi Valls i Raül Garcia Barroso, així com el regidor de la Crida, Lluís Perarnau. De fet, han portat una pancarta sota el lema: “El feixisme avança si no se’l combat”.

Comentaris
To Top