Ciutat

L’Ajuntament acorda asfaltar l’aparcament de l’Eix Macià

El solar que s'utilitza com aparcament a l'Eix Macià / LLUÍS FRANCO

L’Ajuntament ha acordat millorar l’aparcament de l’Eix Macià. Es compromet a asfaltar el solar de 16.000 metres quadrats, a reduir el nombre de vehicles que hi entren, a limitar l’accés dels que són de grans dimensions i a segregar l’entrada de vianants i la de vehicles, amb la construcció de nous accessos.

Les actuacions arribaran després que l’Associació de Veïns de la Concòrdia hagi reclamat en el ple municipal una solució pel solar, que genera pols i soroll. Va ser aquest dimarts, a la sessió de juliol, en què el vocal de l’entitat Francesc Portolés va denunciar que l’estat de l’espai és perillós per la salut. Un estudi de la Diputació de Barcelona sitúa la contaminació que hi ha a l’aparcament un 50% per sobre de la resta de la ciutat. La seva proposta va ser acceptada per tots els grups municipals.

A llarg termini, i sense una data en el calendari, la intenció de l’Ajuntament és que el solar aculli un nou edifici per als Jutjats de Sabadell i una instal·lació per a a l’escola de música i el conservatori professional.

Comentaris
To Top