Publicitat
Diners

El nou pla estratègic d’Alstom vol donar resposta a les noves necessitats de mobilitat

‘Hub’ d’impressió 3D de Santa Perpètua de Mogoda

Alstom ha aprovat el pla estratègic Alstom in Motion 2025, que té com a objectius aprofitar les oportunitats de creixement del mercat, enfortir el lideratge en innovació de la companyia, impulsar l’eficiència en tota la nova organització i garantir l’èxit de la integració de Bombardier Transportation, empresa adquirida el febrer del 2020.

“La nostra estratègia Alstom in Motion 2025 -explica Henri Poupart-Lafarge, president i conseller delegat d’Alstom- és la nostra resposta a l’acceleració sense precedents de les necessitats de mobilitat sostenible a tot el món. Alstom s’ha convertit en el principal actor ferroviari global en aquest context excepcional”.

“Tenim -afegeix- una estratègia clara, la cartera més completa i innovadora del sector i equips altament compromesos a tot el món. Al 2025, haurem crescut significativament, per sobre del mercat”.

La multinacional, amb una plantilla de 3.000 treballadors a l’Estat espanyol, compta amb un dels principals centres industrials de la comarca, a Santa Perpètua de Mogoda, on fabrica tot tipus de trens i material rodant.

La inversió d’Alstom al Vallès Occidental és permanent i constant. Recentment, va estrenar unes noves instal·lacions per al seu hub d’impressió 3D de Santa Perpètua. Amb 13 màquines industrials, pot produir peces en sèrie per al seu ús en ferrocarrils.

Publicitat
Comentaris
To Top