Publicitat
Oci i cultura

Sergio Dalma prepara un disc sencer en català

MÚSICA/ SERGIO DALMA

Sergio Dalma (Sabadell, 1964) no ha basat la seva carrera en la llengua catalana. Fins ara, Ara ja no és hora era de les poques cançons que havia fet en català. Tanmateix, Dalma ha anunciat als micròfons d’El Matí de Catalunya Ràdio que en aquest confinament ha treballat alguns temes en català. “Cançons molt positives, un cant a la vida”, descriu Dalma. “I tornem a recuperar un parell o tres de cançons en català”.

A més, Dalma també ha anunciat que podran formar part -en el futur- d’un disc cantat íntegrament en català. “Estem preparant un projecte que per fi veurà la llum aviat, esperem que en un parell d’anys… un disc en català inèdit, que és un objectiu que tinc des de fa anys i que vull que es faci realitat”.

Publicitat
Comentaris
To Top