Publicitat
Ciutat

Les botigues surten al carrer per rebaixes

La campanya s’allargarà fins avui dissabte al Centre / LLUÍS FRANCO

Comerços del Centre de Sabadell i de Ca n’Oriac porten les rebaixes a peu de carrer. Una trentena de botigues de la ciutat han muntat una parada en una iniciativa impulsada per l’associació Sabadell Comerç Centre i Ca n’Oriac Comerç que s’allargarà fins avui dissabte. “És un outlet als carrers de la ciutat”, destaca Josep Maria Porta, president de l’associació del Centre, que cada any aplega una quarantena de botigues.

Enguany, però, s’hi han sumat menys comerciants: 12 al barri de Ca n’Oriac i 19 al Centre. Fonts de Sabadell Comerç Centre destaquen que la pandèmia ha desincentivat la campanya: “Hi ha botigues que no s’hi han volgut instal·lar a causa de la situació epidemiològica”. Porta assegura que aquesta campanya “és una iniciativa perquè el client tingui més al seu abast el producte” i afegeix que és una iniciativa per acabar amb l’estoc de la temporada, amb rebaixes “molt suculentes”, i que “estimula les vendes”.

Hi coincideix el president de Ca n’Oriac comerç, Miguel Tello, que destaca que els comerços guanyen visibilitat: “Es busca potenciar la venda per impuls. No cal que el client entri a la botiga, s’ho troba de cara”, assegura. En el cas de Ca n’Oriac, les botigues tornaran a sortir al carrer el 23 i 24 de juliol.

Creixement en vendes

L’objectiu de la campanya és vendre l’estoc acumulat, promocionar les vendes del comerç local i atraure nova clientela dins del local per vendre el gènere de la nova temporada. Els comerciants asseguren que muntar parada al carrer ajuda a estimular les vendes: “He venut el doble”, explica Nieves Peiró, propietària de la botiga Lencería Nieves, de Ca n’Oriac, que assegura que “és molt més fàcil de vendre al carrer”.

Hi coincideix Manolita Pujol, des de la botiga Lis: “Aquesta iniciativa sempre funciona”, diu.

Publicitat
Comentaris
To Top