Publicitat
Diners

És un bon moment perquè les ‘start-ups’ connectin amb inversors per finançar-se

Les ‘start-ups’ tenen ara un programa a la seva mida (CEDIDA)

La Cambra de Comerç de Sabadell i Conector han celebrat aquest dimecres una jornada, telemàtica, sobre innovació oberta i inversió en el marc del nou programa CambrAccelera, que impulsa l’activitat de les start-ups de la demarcació.

El vicepresident de la Cambra, Leo Torrecilla, va subratllar la importància de CambrAccelera, aposta de la institució per potenciar l’emprenedoria de caràcter innovador i tecnològic, i, en darrera instància, crear un ecosistema específic. A més, “s’ha aconseguit involucrar en el projecte a grans empreses com el Banc Sabadell, Fluidra, Uriach i Holister”.

La CEO de Conector, Elisabet Martínez, va destacar l’oportunitat que ofereix la Cambra de connectar start-ups i projectes emprenedors amb empreses referents de la comarca.

Giovanni Bologna, d’Athos Capital, i José Manuel Carol, de BStartup, coincideixen en què és un bon moment perquè les start-ups connectin amb inversors que puguin finançar la seva activitat; la raó: hi ha capital disponible.

Com a mentors del programa, van participar Eulàlia Planes, CEO de Dispur (Grup Fluidra), i Juan Antonio Fernández, CEO d’Ekon. Planes va posar l’exemple de Fluidra, que cerca empreses industrials amb component tecnològic per invertir-hi, mentre que per Fernández la col·laboració Cambra-Conector “és la combinació perfecta per a l’ecosistema empresarial”.

Publicitat
Comentaris
To Top