Diners

Alícia Bosch, reescollida presidenta del Centre Metal·lúrgic

Alícia Bosch, actual presidenta del Consell Intersectorial d’Empresaris de Sabadell i Comarca (CIESC), tornarà a encapçalar el Centre Metal·lúrgic de Sabadell quatre anys més. Els socis l’han escollit perquè continuï al capdavant de l’entitat, en un procés electoral que també ha designat la nova Junta Directiva i les 65 empreses que formaran el Consell.

La nova direcció del Centre Metal·lúrgic té la intenció de consolidar-se com a “hotel d’entitats”. Un model que, tal com afirmen, els ha conduït a “uns excel·lents resultats”. Han passat de ser quatre associacions empresarials a acollir-ne onze, que han multiplicat els seus serveis gràcies a les sinergies creades entre els socis en aquest ecosistema empresarial. Bosch assenyala que el Centre Metal·lúrgic actua com a nexe entre les empreses i les necessitats dels sectors, “en aquest context canviant, que genera moltíssimes oportunitats”.

Alícia Bosch, reescollida presidenta del Centre Metal·lúrgic / CEDIDA

Alícia Bosch, reescollida presidenta del Centre Metal·lúrgic / CEDIDA

Els eixos principals de gestió de l’entitat, tal com assenyala la presidenta, són el suport a la innovació; la defensa dels interessos de la indústria i les complicitats amb altres entitats sectorials; les sinergies per a compartir projectes, en col·laboració amb col·lectius públics i privats; la defensa del territori i la necessitat d’invertir-hi en infraestructures; i, entre altres, el foment de les vocacions industrials i la formació de qualitat.

“Sempre hem sigut partidaris de sumar entre entitats per multiplicar. Són temps de compartir, de col·laborar, de cohesionar, de coliderar, de cogestionar…”, enumera Bosch.

Des de l’entitat, destaquen quatre pilars de Bosch que n’han impulsat la confiança per a la reelecció: “El profund coneixement del sector, de l’entitat i dels ecosistemes que en formen part”; “la il·lusió com a motor principal”; les oportunitats que ha detectat en el seu primer mandat i que transformarà en nous plans; i la possibilitat d’acabar els projectes iniciats, com la nova seu del carrer Indústria.

La nova Junta del Centre

La nova Junta, que començarà un mandat que s’allargarà fins a l’any 2025, també està composta per Estela Sánchez (vicepresidenta 1a); Jordi Batet (Vicepresident 2n); Carles Merino (vicepresident 3r); Rafael Carrillo (tresorer); Carles Vidal (tresorer adjunt); Josep Garcia (vocal); Carlos Garriga (vocal); Alexis Granero (vocal); Toni Fernández (vocal); per Hipòlit Moreno (vocal); Joaquim Sesé (vocal); Josep Maria Simó (vocal); i Leo Torrecilla (vocal).

Comentaris
To Top