Oci i cultura

Jaume Pont, nou director del Teatre Sant Vicenç

Jaume Pont / LLUÍS FRANCO

Jaume Pont (Sabadell, 1977) és el nou director del Teatre Sant Vicenç.

Així ho va decidir l’assemblea general de l’entitat de la Creu Alta, reunida aquest dimecres passat. De fet, han renovat el conjunt de la Junta, composta per 12 membres, que serà reflex de la diversitat del centre i garantirà la paritat de sexe.

Pont, que és exmonitor del Taller de Teatre, explica que la Junta entrant s’ha plantejat tres grans reptes. D’una banda, aconseguir recuperar el nivell d’activitat previ a la Covid-19. “Aquest curs que ara acaba hem pogut fer el 50% de les representacions, que tampoc està malament veient el context”, explica Pont, sent una de les entitats culturals de la ciutat que millor ha pogut mantenir la seva programació.

En segon lloc, es plantegen el repte d’aprofundir en la qualitat. “I és que no podem créixer en quantitat ni afegir més dies a l’any per fer-hi més obres”, contextualitza Pont.

I en tercer lloc, el vessant econòmic. “Fins ara hem estat pagant un crèdit, fruit de la reforma del 2010”, explica el flamant director. “Com que ara l’acabarem de pagar, el que volem és destinar mensualment aquests diners a estalviar, de forma que en el futur puguem afrontar l’ampliació del centre”, sosté.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top