Publicitat
ESPORTS

Carla Domínguez (J.A. Sabadell), or al Campionat d’Europa sub-20

Carla Domínguez a les pistes de la Joventut Altètica Sabadell / Lluís Franco

Medalla d’or. L’atleta terrassenca de la Joventut Altètica Sabadel, Carla Domínguez, ha fet història a Tallinn (Estònia) després de proclamar-se brillant campiona d’Europa sub-20 als 5.000 metres llisos amb un temps de 16′ 16″’57. De fet, sortia amb la tercera millor marca continental, però el seu rendiment en una competició d’aquest nivell era una incògnita. Carla ha fet una cursa impecable. Ha sabut trencar el ritme en el moment oportú, a la meitat del recorregut, i després d’ajuntar-se de nou el grup ha imposat la seva qualitat amb una escapada definitiva en les dues darreres voltes, deixant enrere a la lituana Agate Caune (16′ 17″’56) i l’alemanya Emma Heckel (16′ 20″’18), les altres protagonistes al podi d’honor.

D’aquesta manera, Carla Domínguez completa una temporada 20/21 per emmarcar. Es va proclamar campiona d’Espanya de cros i dels 5.000 metres llisos, la seva distància predilecta aconseguint la segona millor marca de la història en la seva categoria (16′ 09″’05). Una trajectòria que també va ser reconeguda pel Consejo Superior de Deportes (CSD) amb la concessió del premi com a millor esportista en edat escolar. Ha estat una setmana inoblidable en l’àmbit personal: la Carla va superar el tall de la Selectivitat per estudiar Medicina a la Universitat i ara es proclama campiona d’Europa sub-20. En les seves primeres declaracions va voler agrair el suport dels seus companys de la selecció i sobretot de l’entrenador, Alberto Parreño. La Joventut Atlètica Sabadell suma una campiona d’Europa en el seu palmarès. El pròxim repte serà el Mundial del mes d’agost.

Carla Domínguez, una atleta de Terrassa que triomfa a la Joventut Atlètica Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top