Ciutat

Pas endavant per adjudicar les obres del Jardí del Sud, entre Espronceda i Campoamor

La Junta de Govern Local ha fet el primer pas per adjudicar las obres del futur Jardí del Sud, entre Espronceda i Campoamor, pressupostades en 1,8 milions d’euros, una de les principals inversions dels pròxims anys. Aquest dilluns ha aprovat el plec de clàusules que regiran el contracte d’obres del projecte i la previsió és que els treballs comencin a principis de l’any que ve.

Recreació dels nous jardins de Campoamor / AJUNTAMENT DE SABADELL

L’actuació possbilitarà que els barris del sud guanyin un gran espai verd amb uns nous jardins a l’antic camp de futbol. El projecte forma part del pla de transformació de l’entorn del Mercat de Campoamor, que compta amb finançament de fons europeus FEDR.

El projecte preveu crear una gran zona verda al sud de la ciutat, on hi ha una especial manca d’aquestes àrees per la gran densitat d’habitatge que hi ha. D’aquesta manera, s’aconseguirà un pulmó verd que connectarà amb un altre encara més gran, el Parc Central del Vallès.

Amb les obres també es millorarà l’entorn del Mercat i del CAP, actualment en situació de provisionalitat.

Comentaris
To Top