Publicitat
Diners

BS i PwC acompanyaran les empreses en la gestió dels fons Next Generation

Torre Banc Sabadell a Barcelona (CEDIDA)

El Banc Sabadell (BS) i PwC han acordat oferir als seus clients la possibilitat d’accedir a un equip de més de 100 consultors especialitzats per acompanyar les empreses en el procés de sol·licitud i gestió dels fons europeus Next Generation, creats per les institucions comunitàries per combatre els efectes de la pandèmia.

L’entitat financera treballarà el tema conjuntament amb l’Oficina de Fons Europeus Next Generation de PwC. Mitjançant algoritmes de machine learning, s’identificarà quins ajuts públics d’entre totes les tipologies (Next Generation i la resta d’ajuts europeus, nacionals i autonòmics) són els més adients per a cada client en funció de necessitats i característiques.

“Volem -subratlla Albert Figueras, subdirector general del BS- que els nostres clients afrontin aquest repte amb les majors garanties d’èxit, i estem treballant en diferents iniciatives informatives des de fa molts mesos. Aquest acord per a la materialització de les sol·licituds amb PwC garanteix la culminació del procés amb la màxima qualitat i expertise”.

El servei d’identificació d’ajuts serà gratuït per als seus clients i també estarà disponible en la banca digital del BS.

Publicitat
Comentaris
To Top