Publicitat
ESPORTS

Sevilla At.-Sabadell per estrenar-se a la nova Primera RFEF

Antonio Hidalgo ja coneix el primer rival de la lliga / Lluís Franco

El Sabadell iniciarà la seva trajectòria a la nova Primera Divisió RFEF a la Ciutat Esportiva del Sevilla, a l’estadi ara batejat com a Jesús Navas, per enfrontar-se al filial del club hispalense el cap de setmana del 28 i 29 d’agost. Aquest ha estat el resultat del sorteig del calendari celebrat a la sala Luis Aragonés de la Federació Espanyola de futbol, amb un muntatge mediàtic, convidats per treure les boles de les 100.000 possibles combinacions i, per primera vegada també, aplicant el sistema asimètric que el club arlequinat ja va conèixer la passada temporada al futbol professional.

Després d’uns minuts d’espera, alguns vídeos de presentació dels clubs participants i la nova pilota Adidas per aquesta categoria, es va donar a conèixer la jornada inaugural dels dos grups. En el segon, el Sabadell arrenca a Sevilla amb el hàndicap de les altíssimes temperatures a finals d’agost. Tot indica que l’horari del partit serà gairebé segur de tarda-nit. Un dels cinc filials que competeixen en aquest grup i, ara mateix, una incògnita. Serà, això sí, la primera vegada que s’enfronten de manera oficial. L’escenari no li portarà bons records al veterà Óscar Rubio, qui va patir una dolorosa eliminació en un play-off d’ascens a Segona A als penals amb el Lleida.

El debut a la Nova Creu Alta serà el cap de setmana del 4 i 5 de setembre, en plena Festa Major de la ciutat si finalment se celebra. El Sabadell rebrà un altre equip andalús, en aquest cas la històrica Balompéica Linense de Cadis. El següent desplaçament tindrà sabor a l’extinta Segona B: el Collao d’Alcoi per enfrontar-se l’Alcoyano. I en la quarta jornada, plat fort a l’Estadi creualtenc contra el Barcelona B, abans de tornar a fer un nou viatge a terres andaluses: Algesires. Aquest serà, precisament, el rival de l’última jornada del campionat regular, el 29 de maig, a la Nova Creu Alta.

Només hi haurà una jornada intersetmanal, el 26 de gener (Sabadell-Alcoyano), per compensar les tres setmanes d’aturada per Nadal i el cap de setmana sense competició (23 de gener) de lliga perquè està reservat a la Copa del Rei, on el Sabadell també participa. El campió puja directament a Segona A i del segon al cinquè disputaran un play-off creuat en seu única per decidir els altres dos equips que aconsegueixen el passaport al futbol professional el mes de juny.

Publicitat
Comentaris
To Top