Publicitat
Ciutat

Salut descarta que el bus de vacunació torni a Sabadell

El Departament de Salut confirma que, de moment, no vindrà cap més autobús a fer una vacunació massiva a Sabadell. Corren rumors per la ciutat i missatges a Twitter que parlen d'un suposat calendari segons el qual aquesta acció sí que es faria, però "ara per ara no està previst", asseguren fonts de la conselleria, ni a la capital vallesana ni a cap altre municipi de la regió sanitària Metropolitana Nord.

El bus de vacunació, a Sabadell, en una imatge d'arxiu / CEDIDA

D'aquesta manera queda descartat que de forma imminent els sabadellencs puguin visitar un autobús del Banc de Sang i Teixits habilitat per vacunar sense cita prèvia. Salut hi administra vacunes monodosi de Janssen, de manera que amb un pas pel punt de vacunació n'hi ha prou per tenir la pauta completa. La vacunació en autobusos habilitats o motor home de SEAT va començar en diferents punts de Catalunya el passat 6 de juliol amb la previsió que durés 20 dies, fins ara, per accelerar la campanya de vacunació.

Fins ara, l'autobús de vacunació ha vingut una vegada a Sabadell i va vaccinar 300 persones. Va ser el passat diumenge 11 de juliol, al mercat dels diumenges de la Zona Hermètica, on va estar de 9 h a 14 h. L'acció anava dirigida a persones més grans de 40 anys i persones d'entre 18 i 40 anys que pertanyen a col·lectius vulnerables o de difícil captació de Sabadell i Sant Quirze, especialment aquelles persones que anaven al mercat. En el vehicle hi van dues infermeres, un tècnic sanitari i un administratiu.

Actualment, el 73,3% dels sabadellencs han rebut la primera dosi de la vacuna (134.856 persones més grans de de 16 anys), i el 64,2% (106.981) tenen la pauta completa.

Salut vacuna 300 persones la primera vegada que instal·la un bus mòbil a Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top