Ciutat

Una tarda d’estiu a la Creu Alta

La plaça de la Creu Alta és un dels espais més concorreguts del barri i de la ciutat per la seva ubicació a l’eix central. El sabadellenc Joan Batalla és creualtenc i la coneix de pam a pam, però això no treu que cada cop que la miri li busqui alguna particularitat. Passejant diumenge a la tarda en va trobar una, i tal com explica, quan fa una foto és perquè l’ha visualitzat primer amb la mirada, desenfunda la màquina, enquadra l’escena i la fa. Clic.

La imatge de la plaça de la Creu Alta, aquest diumenge / JOAN BATALLA (CEDIDA)

En aquest cas “em va sorprendre el raig de llum i per variar una mica vaig tirar endavant”, recorda. En aquell moment coincidien altres elements que feien que la imatge fos més rica i comptés amb més elements que fessin embadalir els sabadellencs.

D’una banda, la vida que respira la plaça, amb les taules del bar plenes, així com la font, en dansa. I tanmateix, alhora, els arbres mostren la seva esplendor, amb diferents tonalitats del verd per la combinació del cel entre assolellat i ennuvolat que configura aquesta imatge, reflex de la quotidianitat del barri de la Creu Alta un dia d’estiu.

Comentaris
To Top