Diners

Alícia Bosch (CM): “El sector del metall ha superat la Covid-19 millor de l’esperat”

Alícia Bosch, a la seu social del Centre Metal·lúrgic (J. MARTÍN)

Gerent de Muelles y Resortes Bosch, Alícia Bosch Palma ha estat reelegida com a presidenta del Centre Metal·lúrgic de Sabadell, associació que compta amb 1.500 empreses i 25.000 treballadors, per un nou mandat de quatre anys.

Bosch lidera un equip de treball jove que, amb il·lusió i empenta, ha treballat intensament un primer mandat al capdavant del Centre Metal·lúrgic de Sabadell ple de situacions complicades, com una crisi econòmica i la pandèmia generada per la Covid-19. En els propers quatre anys, Bosch vol materialitzar importants projectes ja en marxa i altres de nous, com detalla en entrevista que DS publica aquest dissabte.

Com valora el seu primer mandat? Personalment, ha estat una experiència absolutament positiva. És un tòpic, però el temps ha passat molt de presa, perquè hem fet moltes coses i perquè han passat moltes coses, entre elles la Covid-19… Malgrat les coses negatives que hem viscut durant la pandèmia, crec que estem en un moment esperançador, que ens obre moltes oportunitats.

Quins projectes, reptes o fites s’ha marcat per aquesta nova etapa? El programa que vaig presentar a la darrera assemblea és un punt i seguit, però amb alguna novetat. La nostra filosofia es resumeix en ‘Més Centre, més metall i més Vallès’. 

Quin moment viu el metall? La pandèmia ens ha afectat, però menys que a altres (comerç, restauració, turisme…). Els primers mesos foren complicats, però després, a partir de l’octubre, el sector ha revifat amb força. De pèrdues de dos dígits -ERTOs inclosos- hem passat a notables creixements. 

Comentaris
To Top