Opinió

El teatre que no torna

La rehabilitació de l’edifici no serà suficient per conservar l’activitat artística de l’Associació Grup de Teatre Independent Teatre del Sol. El darrer any i mig ha estat massa complicat. El seu president, Josep Garrido, dona per tancada una etapa que va començar l’any 1988, quan es va recuperar l’històric edifici de la Cooperativa Sabadellenca, al carrer del Sol: “No tornarem al teatre.

La Junta Directiva no seguirà i com a Teatre del Sol tampoc”. El teatre ha format durant més de dècades a artistes de forma amateur i ha estat una cantera de professionals de la interpretació. La seva desaparició és una notícia molt trista per a la ciutat, que no ens agrada haver d’explicar.

Publicitat

Qualsevol pèrdua en el terreny cultural suposa un racó menys per a la llibertat i la creativitat. Garrido planteja la possibilitat que alguna companyia nova ocupi l’espai del teatre i assegura que ho estudiaran. Esperem que un nou equip d’artistes s’hi avingui i pugui donar-li una nova sortida. Abans d’acabar aquest editorial, des del Diari volem donar les gràcies al Teatre del Sol per tots aquests anys i desitjar sort i encerts a tots aquells que han estat davant i darrere dels escenaris.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top