Oci i cultura

Cinema a la fresca i gratuït a Sabadell: quines pel·lícules puc veure?

Projecció del documental ‘Eso que tú me das’, al pati del Museu d’Art / Victòria Rovira

Mai no havia tingut tan sentit com ara el cinema a la fresca. A Sabadell, els dijous i divendres d’estiu la gran pantalla surt a l’exterior, sota un cel recentment enfosquit i amb l’esperança que bufi una mica de brisa urbana que apagui la xafogor, que refresqui. I que faci honor al nom del format.

Sense aire condicionat, però al dia de les exigències que marca la situació epidemiològica –a l’aire lliure–, el cinema a la fresca va arrencar la primera setmana de juliol i encara s’allargarà durant tot l’agost, amb aforaments que han rondat el ple. Hi ha ganes de cinema i encara queden 6 projeccions per veure gratuïtament.

Les projeccions es reparteixen a cinc ubicacions de la ciutat. Al Museu d’Art, amb capacitat per a 130 persones. I a patis de centres educatius, repartits per la ciutat, amb un aforament màxim de 200 persones per sessió: són les escoles Can Rull, Juan Ramón Jiménez, La Romànica i Calvet d’Estrella. La programació de les projeccions, que comencen a les 22 h, ha estat pensada per a tots els públics.

De les 14 projeccions que hi ha programades, n’hi ha 5 que són en català, segons indica la programació municipal.

Publicitat

Quines projeccions puc veure?

Aquest dijous, 29 de juliol, serà el torn d’El Rey León (castellà), al pati de l’escola Calvet Estrella; l’endemà, al pati de l’escola Can Rull es projectarà Green Book (castellà).

El 5 d’agost, dijous, es projectarà Onward (català), al pati de l’escola la Romànica. El dia 6, Coco (castellà), a l’escola Juan Ramon Jiménez.

El 26 i 27 d’agost, hi ha previst Tenet (castellà) i Especials (català), que respectivament es projectaran a l’escola Calvet d’Estrella i a la Juan Ramon Jiménez.

Cinema a la fresca

Encara hi ha entrades

Les entrades es poden aconseguir de forma gratuïta a través de la web de Cultura de l’Ajuntament o a l’aplicació Sincronitzats. Se’n poden reservar un màxim de 6 per persona. L’ús de mascareta és obligatori durant tota la projecció.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top