Publicitat
Ciutat

S'incendia un habitatge a La Creu de Barberà

Ahir al matí es va produir un incendi a l'interior d'un habitatge al carrer Magí Colet, 228, al barri de La Creu de Barberà. La propietària de l'immoble, de 87 anys, estava dins de l'habitatge quan es va iniciar el foc a la rentadora, situada a la cuina. Per sort, la dona va poder sortir al balcó i no va resultar ferida per cremades ni per inhalació de fum, tot i que va ser traslladada a l'Hospital Parc Taulí, on li van fer una exploració.

Els Bombers van aconseguir extingir l'incendi, però la cuina va quedar completament cremada i el foc també va afectar la canonada d'aigua i la llum. En l'actuació van intervenir tres unitats de Bombers, una unitat del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i tres unitats de la Policia Municipal de Sabadell.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top