Publicitat
Diners

MediaMarkt cerca 60 professionals per a la botiga que obrirà a Sabadell

MediaMarkt Sabadell ha iniciat el procés de selecció (CEDIDA)

MediaMarkt, una de les grans firmes de l’electrònica de consum i la tecnologia, obrirà una botiga a Sabadell el proper mes de novembre i per aquest motiu ha posat en marxa el procés de selecció dels 60 professionals que formaran la seva plantilla.

El nou establiment s’ubicarà al Centre Comercial Via Sabadell i serà la primera botiga de la cadena a la nostra ciutat (ja és present a localitats com Terrassa o Sant Cugat).

MediaMarkt, a través del portal ‘Treballa amb nosaltres’, busca un perfil dinàmic, experiència en el lloc de treball, capacitat de treball en equip, iniciativa i una excel·lent habilitat en l’atenció al client.

El procés finalitzarà amb les entrevistes personals als candidats seleccionats, del 30 d’agost al 3 de setembre. Els llocs de treball a cobrir, venda al públic, personal de caixa, personal de magatzem i personal de serveis.

MediaMarkt ha signat un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Sabadell per tal que el Vapor Llonch col·labori activament en el procés de selecció aportant candidats inscrits en les seves llistes.

“Volem comptar amb professionals amb una veritable vocació de servei cap als nostres clients, que gaudeixin del seu dia a dia apropant el més nou de la tecnologia a tots els sabadellencs, i, d’aquesta manera, convertir-nos en el seu aliat de confiança en la zona”, precisa Gonzalo Valdivieso, gerent de MediaMarkt Sabadell.

MediaMarkt és una empresa omnicanal que lidera en seu sector al mercat espanyol, on disposa de 88 establiments i d’un equip de 6.675 col·laboradors.

La botiga de Sabadell, la nº22 de la cadena a Catalunya, tindrà 1.895 metres quadrats de superfície i comptarà amb un ampli catàleg de productes i serveis per als clients.

Publicitat
Comentaris
To Top