Ciutat

Sabadell tindrà quatre alcaldes accidentals a l’agost

Detall de la vara d’alcaldia, durant la investidura de l’alcaldessa, Marta Farrés / LLUÍS FRANCO

Sabadell tindrà quatre alcaldes diferents aquest mes d’agost. I cap no serà Marta Farrés. Com els darrers estius, durant les vacances de la cap de l’executiu de la ciutat, membres del Govern es convertiran en alcaldes accidentals, amb l’objectiu d’ocupar les responsabilitats que es deriven del càrrec.

Com en els darrers dos estius amb Farrés al capdavant del Govern, seran els quatre tinents d’alcaldessa: Pol Gibert, Montse González, Jesús Rodríguez i Marta Morell. L’alcaldessa estarà de vacances quatre setmanes, des del 2 fins al 29 d’agost.

El primer a prendre el relleu del càrrec, del 2 al 8 d’agost, serà el primer tinent d’alcaldessa i portaveu del Govern, Pol Gibert. Del 9 al 15 d’agost, serà la quarta tinenta d’alcaldessa, Montse González, que és al capdavant de l’àmbit de Desenvolupament econòmic i impuls administratiu. La tercera setmana del mes, del 16 al 22 d’agost, serà Jesús Rodríguez, tercer tinent d’alcaldessa al capdavant de l’àrea Cohesió Territorial, Desenvolupament Urbà, Seguretat i Civisme.

Abans de la tornada de Farrés, del 23 al 29 d’agost, l’alcaldessa accidental serà la segona tinenta d’alcaldessa, exportaveu municipal de Podem i responsable de Feminisme, Benestar Animal i Participació, Marta Morell. Tot i la delegació de funcions, el fet que es tracti d’un estiu –com el passat– amb el dia a dia marcat per la Covid, Farrés seguirà amatent la situació epidemiològica a Sabadell i les conseqüències que se’n derivin.

Una decisió important pendent

Farrés va anunciar la setmana passada que la decisió de si se celebra o no la Festa Major, prevista del 6 al 9 de setembre, es comunicarà a finals d’agost, en funció de la pandèmia. Ella, en principi, continuarà de vacances. Encara que s’hagi presentat el cartell de la festa, queda pendent la presentació del programa i el format que tindrà la celebració.

Comentaris
To Top