Ciutat

La previsió de pluja obliga a ajornar la Festa Holi a Sabadell

HOLI 2023

La cita estava prevista aquest diumenge a l’amfiteatre del parc de Catalunya

La previsió de pluja en els pròxims dies ha trastocat alguns plans que s’havien de celebrar aquest cap de setmana a Sabadell.

D’una banda, la Festa Holi, que estava prevista aquest diumenge a l’amfiteatre del parc de Catalunya, se celebrarà finalment el pròxim 30 de juny. Segons han explicat fonts municipals, l’Ajuntament i els organitzadors han pres la decisió d’ajornar l’esdeveniment davant la previsió d’un cap de setmana de pluja a Sabadell. La cita, que tenyeix la ciutat de color, reuneix cada any al voltant de 10.000 persones a l’emplaçament. Les característiques de la trobada fan inviable la celebració en un recinte tancat per qüestions logístiques, així que s’ha decidit canviar la data.

De la mateixa manera, la Festa de Comerç Just, dissabte 27 d’abril amb actes a Doctor Robert, també ha quedat suspesa.

Pel que fa a la celebració de Sabadell Dansa, algunes activitats que ja s’han reubicat al Casal Pere Quart per evitar imprevistos. Altres propostes a l’aire lliure, com la que es preveu a la plaça del Treball, dependrà també de les inclemències meteorològiques.

L’Ajuntament anirà informant a través de les xarxes socials i per la resta de canals habituals sobre la celebració dels esdeveniments en un cap de setmana en què caldrà estar pendents del cel a Sabadell.

Sabadell es tornarà a omplir de colors amb la catorzena Festa Holi

Comentaris
To Top