Ciutat

El cartell de la Festa Major 2021 es presenta en societat

La Festa Major 2021 ja té cartell. Aquesta tarda s’ha presentat en societat en un acte al Casal Pere Quart, on ha assistit l’alcaldessa, Marta Farrés, el president de Transports Urbans de Sabadell (TUS), Paco López, i els portaveus dels grups municipals a l’Ajuntament de Sabadell. La guanyadora ha estat Júlia González, alumne de l’Escola Illa.

González amb el cartell de la Festa Major 2021 / LLUÍS FRANCO

El cartell porta de títol La unió fa la festa. Es tracta d’una obra que juga amb el disseny de la tipografia per crear elements festius, amb colors i textures amb què representa tot el ventall de figures de la cultura popular local. El concurs per triar el cartell que anuncia la Festa Major de Sabadell, com cada any, ha estat organitzat per TUS, com a empresa col·laboradora de la festa gran de la ciutat. La guanyadora ha rebut un premi de 600 euros, i els dos accèssits, 150 € cadascun.

Foto dels finalistes al concurs del cartell amb les autoritats municipals / LLUÍS FRANCO

El 1r accèssit ha estat per a Gerard García, mentre que el segon accèssit ha estat per a l’obra Festa dins i fora de Casa, d’Ainhoa Sol. Al concurs d’enguany s’han presentat un total de 44 obres, 9 més que en l’edició del 2020. De fet, el concurs estava obert a la participació d’alumnat matriculat el curs 2020-2021 cursant ensenyaments reglats a les escoles d’art i/o disseny de Sabadell. 

Incertesa absoluta sobre si se celebrarà o no la Festa Major

Comentaris
To Top