Ciutat

Comencen els treballs per connectar el sector Planetes amb el barri de Can Feu

Amb aquests treballs al sector Planetes es dona resposta a una demanda del veïnat de feia anys per millorar la mobilitat

Imatge d'arxiu d'obres al sector Planetes, a Gràcia / LLUÍS FRANCO

Des de l’última setmana de juliol han començat els treballs per connectar el sector planetes amb el barri de Can Feu. De fet, s’habilitarà un pas entre el carrer de Júpiter, el sector Planetes i els carrers de César Torras i Damià Foment i, a més, s’instal·larà un semàfor a la cruïlla d’aquest últim carrer amb el passeig de Can Feu per permetre el gir a qualsevol de les dues bandes de la Rambla Ibèria. L’any passat ja es va obrir a la circulació un tram del carrer de Franscesc Lawton que permetia guanyar una nova entrada al sector Planetes.

Amb aquestes obres es dona resposta a una demanda del veïnat de feia anys per millorar la mobilitat i la connexió del sector amb l’entorn. Així mateix, davant dels problemes de mobilitat que fa mesos que els residents de la zona denuncien, l’Ajuntament ha permès des d’inicis de juliol l’estacionament al carrer de Pau Claris en horari nocturn i festius

Comentaris
To Top