Ciutat

Les piscines de Sabadell reben el doble de banyistes que l’any passat

La Bassa i les piscines municipals han rebut entre el 22 de juny i el 31 de juliol 138.118 persones

/ D.S.

Bona afluència de banyistes en aquestes primeres setmanes de la temporada. La Bassa i les piscines municipals han rebut entre el 22 de juny i el 31 de juliol un total de 138.118 persones. “Són dades molt destacades, que confirmen el bon funcionament dels equipaments i de les mesures adoptades davant la Covid-19”, apunten fonts municipals. Entre les xifres, destaquen també les 100.651 entrades venudes per Internet fins al 31 de juliol.

En aquest marc, l’alcalde accidental, Pol Gibert, ha comentat que “el servei que ofereixen les piscines, com també el conjunt de mesures que hi hem pres amb motiu de la situació sanitària, estan funcionant i troben una molt bona resposta”. Gibert continua: “Les dades mostren que aquests equipaments es valoren molt com un espai de lleure i descans durant l’estiu”.

Pel que fa a les diferents instal·lacions, la Bassa ha rebut 90.554 banyistes i les piscines de Cal Marcet, Olímpia i Campoamor un total de 37.420 usuaris i usuàries. Són xifres considerablement superiors a les registrades l’any passat, en el primer estiu de pandèmia, quan a la Bassa, a 31 de juliol, hi havien accedit 34.623 persones i a les tres piscines, un total de 18.856. Val a dir, però, que l’any passat tant la Bassa com Cal Marcet, Olímpia i Campoamor van obrir el 5 de juliol i enguany l’inici de temporada ha estat el 22 de juny.

Els casals, presents

D’altra banda, entre els usuaris de la Bassa, enguany es compten més de 23.000 banyistes procedents de casals o com a part de grups concertats. Pel que fa a la piscina de Ca n’Oriac, que l’any passat va obrir l’1 d’agost per la reforma que s’hi va portar a terme, ha registrat fins al 31 de juliol una afluència de 10.144 visitants.

Protocols Covid

De la mateixa manera que es va fer l’any passat, aquest 2021 la Bassa i les piscines municipals mantenen un aforament reduït  i també s’organitzen dos torns diaris perquè es pugui netejar i desinfectar les instal·lacions entre torn i torn. A bamda, aquest doble torn permet que més persones puguin accedir als equipaments.

Comentaris
To Top