Publicitat
Ciutat

Lenta baixada del nombre de pacients amb Covid al Taulí

Un pacient ingressat per coronavirus a l’UCI del Taulí / VICTÒRIA ROVIRA

Aquest dimarts a l’Hospital Parc Taulí hi ha 87 pacients, 61 planta i 26 a l’UCI, és a dir, unes xifres similars a la setmana passada

Un pacient ingressat per coronavirus a l’UCI del Taulí / VICTÒRIA ROVIRA

A poc a poc es comença a vèncer la cinquena onada, però els hospitals catalans encara no han notat una baixada significativa dels pacients amb coronavirus. L’Hospital Parc Taulí tampoc n’és una excepció. De fet, la tensió encara és gran. Ara mateix, l’hospital de Sabadell té 87 pacients amb Covid, 61 planta i 26 a l’UCI, és a dir, unes xifres molt similars a la setmana passada.

Ja fa més de tres setmanes que el Taulí té una pressió massa elevada d’ingressats. Així mateix, pel que fa a les defuncions, cinquena onada han mort per la Covid-19 32 persones, 24 en les darreres dues setmanes.

Baixa la incidència acumulada a Sabadell

D’altra banda, segons dades del Departament de Salut, la incidència acumulada a set dies a Sabadell ha baixat fins als 186 casos per cada 100.000 habitants; 44 menys que ahir i 66 per sota del llindar del toc de queda. Tanmateix, aquesta restricció es mantindrà a la ciutat fins al 20 d’agost.

Dit això, també millora el risc de rebrot, que baixa 4 punts respecte a ahir i se situa als 367. Així i tot, la velocitat de contagi ha empitjorat en les últimes 24 hores i ha passat del 0,66 al 0,68.

Publicitat
Comentaris
To Top