Publicitat
Ciutat

Salut obre la vacunació sense cita prèvia a Sabadell

Vacunació als Merinals, la setmana passada
Imatge d'arxiu de la vacunació als Merinals, el mes de febrer / VICTÒRIA ROVIRA

El Departament de Salut ha obert a partir d’aquest dimarts la vacunació sense cita prèvia entre les 16 h i les 20 h en punts de vacunació distribuïts arreu del país. A Sabadell, el casal cívic Arraona Merinals i el casal cívic Rogelio Soto seguiran oberts, però ara sense cita prèvia. El Taulí també, però només vacunarà sense cita als majors de 40 anys i amb la vacuna monodosi de Janssen.

D’altra banda, en cas que sigui necessari es podrà rebre la segona dosi en punts de vacunació específics establerts també arreu del territori. Actualment, la vacunació està oberta a partir dels 12 anys. Salut ha impulsat aquesta estratègia davant la baixada de peticions per vacunar-se detectada les darreres dues setmanes. També han comprovat que han augmentat les persones que, tot i tenir cita, no es presenten. El Departament ha afirmat que amb aquesta mesura vol facilitar que la tornada a l’entorn educatiu i als llocs de treball al setembre es faci amb la màxima cobertura possible.

Més de 150.000 sabadellencs vacunats

A Sabadell, hi ha 151.161 sabadellencs amb la primera dosi i 131.964 amb la pauta completa. Ara mateix, Catalunya disposa de 496.000 dosis de la vacuna Pfizer disponibles i s’espera que en els pròxims dies n’arribin 142.500 més de Moderna.

Publicitat
Comentaris
To Top