Publicitat
Ciutat

Els Mossos detenen tres joves per un robatori amb violència al barri d’Hostafrancs

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 8 d’agost tres joves, de 18 i 21 anys i un menor, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació al barri d’Hostafrancs, Sabadell.

Els fets es van produir cap a les 22:30 h quan un testimoni va veure que els tres joves estaven amenaçant i demanant diners a un noi al carrer de Prat de la Riba. Ràpidament va alertar dels fets al 112 i va facilitar la descripció dels presumptes autors, poc després van arribar a la zona diverses patrulles que van iniciar la recerca per la zona. El testimoni va indicar als agents que el grup de joves anaven direcció a la carretera de Terrassa.

Agents de paisà que també feien recerca van localitzar dos joves que coincidien amb la descripció i que es trobaven en actitud de vigilància davant la porta d’un caixer d’una entitat bancària, mentre que a l’interior van poder observar que hi havia un tercer jove que també corresponia a la descripció al costat d’un altre noi.

Els agents es van apropar en el mateix moment que va arribar una altra patrulla al lloc per tal d’identificar als nois. La víctima va explicar als agents que tornant de la feina algú se li va apropar per l’esquena i el va tirar a terra. Seguidament, i un cop a terra li va demanar el mòbil i un altre noi que també es trobava amb ell li demanava diners. Tot seguit, els tres lladres van obligar-lo a anar al caixer més proper per treure diners.

Davant d’aquests fets els agents van detenir els tres joves per un presumpte delicte de robatori amb violència i intimidació. El menor d’edat va ser escoltat en declaració a dependències policials i va passar a disposició de Fiscalia de menors, que va decretar la seva llibertat. Els altres dos detinguts van passar a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Sabadell, el qual va decretar llibertat amb càrrecs, i per a un d’ells una ordre d’allunyament de la víctima.

Publicitat
Comentaris
To Top