ESPORTS

El CE Sabadell guanya i obté la tercera victòria de la pretemporada

Boniquet i Jacobo celebrant un gol arlequinat | CES

Després de l’ensopegada davant del Vila-real ‘B’ a casa, el CE Sabadell ha obtingut la tercera victòria de la seva pretemporada davant de l’Al-Sadd de Xavi Hernández. Els d’Antonio Hidalgo s’han imposat per 3 a 2 amb gols de Jacobo, Aaron Rey i David Astals. Amb aquest resultat, els arlequinats sumen la seva tercera victòria en el que va de pretemporada.
El partit ha estat en les instal·lacions de Royalverd a porta tancada. Ha estat l’únic xoc que els catalans disputaran durant aquests dies a la Vall del Bas, ja que tornen dilluns que ve dia 16. Durant el partit s’han pogut veure novament oportunitats per als juvenils que continuen en una gran dinàmica. La mala notícia és que el jove lateral esquerre Gabriel Gausachs ha hagut de sortir lesionat després de cinc minuts al terreny de joc.
Durant aquests dies el Centre d’Esports ha fet una gran feina amb doble sessió d’entrenaments i continuarà en la mateixa línia per a preparar els últims dos compromisos de pretemporada els dies 18 i 21 davant de l’UE Llagostera i FC Andorra.

Comentaris
To Top