Publicitat
Diners

El Banc Sabadell renova el seu suport als franquiciats de Restalia (100 Montaditos, Cervecería La Sureña, TGB…)

Establiment de la cadena 100 Montaditos (CEDIDA)

El Banc Sabadell (BS) continuarà donant suport als franquiciats de Restalia Holding -propietària de cadenes com 100 Montaditos, Cervecería La Sureña, TGB o Pepe Taco- gràcies a la renovació del conveni de col·laboració signat en el seu dia.

Restalia, creada el 2000 i amb domicili social a Madrid, és el grup de restauració organitzada líder a Espanya i està present a 13 països (Europa, Amèrica Llatina i Estats Units), comptant amb 750 unitats de restauració a nivell global.

En virtut de l’acord, el BS seguirà oferint finançament exclusiu a franquiciats, empresaris i emprenedors de Restalia. Fins ara, gairebé 200 franquiciats s’han beneficiat de les condicions especialment dissenyades i ofertes pel Sabadell. Des de l’inici de la pandèmia, s’han aprovat més de 90 operacions de finançament per un valor de 5 milions d’euros.

“Portem més de 10 anys -recorda Gabriel Moyá, responsable de Franquícies del BS- finançant l’expansió de Restalia tant en operacions d’obertura de restaurants com en la remodelació i actualització dels mateixos, així com en la cobertura de les seves necessitats financeres del seu dia a dia”.

“Aquest camí realitzat -subratlla- ens reafirma en seguir estant al seu costat en el futur, inclús en entorns difícils com els viscuts, i un clar exemple és la renovació del nostre conveni de col·laboració”.

Publicitat
Comentaris
To Top