Diners

Un postgrau de l’ESDi formarà ‘online’ dissenyadors de personatges 3D per a videojocs

Creació de Jaume Caldentey, docent del postgrau d'ESDi (CEDIDA)

Nova fita per a l’Escola Superior de Disseny (ESDi), creada pel sector industrial per impulsar el disseny aplicat a productes i serveis. ESDi ha ampliat la seva oferta amb el Postgrau en Disseny de Personatges 3D per a Videojocs on-line, disponible ja el proper curs acadèmic.

ESDi possibilitarà la creació i desenvolupament de personatges 3D per als videojocs més exigents de consoles i mòbils, i convertirà els interessats en artistes 3D mitjançant classes en directe amb els millors professionals d’empreses com THQ Nordic, Gameloft o CD Projekt Red.

ESDi dona així resposta a la demanda d’aquesta indústria, que cerca perfils d’artistes 3D que sàpiguen participar en qualsevol aspecte del desenvolupament, i que dominin programes com Photoshop, 3Ds Max o Zbrush.

El postgrau (títol propi de l’ESDi) “està centrat en l’art 3D i brinda l’oportunitat de formar-se en tots els processos creatius: el concept, el modelatge i l’esculpit, retopologia i mapes uv, bake i texturització, rigging i posat, il·luminació i renders i la composició final”.

Els estudis s’estructuren en 3 blocs i 8 assignatures i permetran a l’estudiant desenvolupar un procés creatiu des de l’inici fins a la composició final. Quatre mesos de durada i 120 hores en la modalitat on-line en directe (streaming). Arrencarà el mes d’octubre.

Comentaris
To Top