Publicitat
Diners

CaixaBank creix en ‘factoring’ i en ‘confirming’ fins a convertir-se en líder del mercat

CaixaBank ‘mima’ el sector empresarial (CEDIDA)

CaixaBank és un banc de particulars, però també d’empreses, com ho demostren les xifres de factoring (arrendament financer) i confirming (gestió de pagaments i cobraments) del primer semestre del 2021.

L’entitat ha registrat una xifra de negoci conjunta en factoring i confirming de més de 27.000 milions d’euros, que suposen un increment del 2,6% en relació al 2020, la xifra més elevada assolida fins ara i el lideratge a Espanya amb una quota de mercat del 29%.

En factoring, CaixaBank comptabilitzava més de 12.000 milions d’euros a finals de juny, un 4,2% més que el 2020. Una quota de mercat del 25,7% que també col·loca al banc al capdavant del rànquing.

En confirming, l’entitat ha assolit més de 15.000 milions d’euros en el primer semestre, un 1,3% més que el 2020. Amb aquestes xifres, CaixaBank es consolida com a líder del mercat (quota del 32,4%).

El factoring ofereix serveis de gestió de cobrament, finançament i cobertura d’insolvència per a vendes a crèdit nacionals i internacionals. “El factoring amplia la capacitat de finançament i proporciona liquiditat immediata en finançar l’import de les vendes”.

El confirming permet “gestionar els pagaments d’una empresa als seus proveïdors nacionals i estrangers, a qui se’ls ofereix la possibilitat de cobrar les factures amb anterioritat a la data de venciment”.

Publicitat
Comentaris
To Top