Publicitat
Diners

Nou programa per impulsar la tecnologia al sector comercial

La tecnologia pot donar un nou impuls al comerç (CEDIDA)

Nova iniciativa pública per combatre els negatius efectes de la Covid-19 en el món del comerç. El Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), ha posat en marxa el Programa d’Acceleració Tecnològica per a Empreses Comercials de Catalunya amb l’objectiu d’impulsar la seva transformació digital.

Un total de 16 empreses -prèviament seleccionades- gaudiran de la transferència de coneixement i l’acompanyament per a la implementació de recursos tecnològics en tots els seus processos.

“El programa -precisa la conselleria– s’adreça a empreses o persones físiques del sector comerç detallista que tinguin un model de negoci testat i capacitat per aportar innovació al sector. Les empreses han de trobar-se en fase de creixement i amb potencial per seguir creixent”.

Les empreses interessades han de complir diversos requisits: domicili fiscal ubicat a Catalunya; estructura empresarial pròpia; tenir almenys un punt de venda físic al Principat, i disposar de canal de venda online a través de pàgina web pròpia.

DUES FASES

El Programa d’Acceleració Tecnològica per a Empreses Comercials de Catalunya s’estructura en dues fases. La primera, Transferència de Coneixement, es desenvoluparà mitjançant “cinc workshops a càrrec d’experts de reconegut prestigi i al voltant de temàtiques com el desenvolupament d’una estratègia digital pròpia, eines de gestió per al negoci digital, comerç electrònic, màrqueting digital i digitalització de punt de venda”.

En acabar la fase, les empreses comptaran amb el suport d’un mentor per a la posada en marxa d’un pla d’acció individualitzat per al seu creixement, basat en la digitalització.

La segona fase del programa és l’Acompanyament Personalitzat de les empreses, durant sis setmanes, amb el repte d’implantar un pla d’acció d’estratègia digital per a cadascuna d’elles.

Les empreses interessades en el nou programa de la Generalitat poden presentar les seves sol·licituds fins al 30 de setembre a través de Canal Empresa (web del CCAM) o a la pàgina web del propi Departament d’Empresa i Treball.

Aquesta primera edició del programa estarà vigent entre octubre del 2021 i març del 2022.

Publicitat
Comentaris
To Top