Diners

El Banc Sabadell anuncia un nou ERO que afectarà tots els centres de treball de l’entitat

L’empresa comunicarà l’impacte de l’expedient en una reunió que se celebrarà el pròxim 2 de setembre

La seu del Banc Sabadell a Barcelona / CEDIDA

El Banc Sabadell ha anunciat aquest dilluns un nou Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) que afectarà tots els centres de treball de l’entitat. En un comunicat remès a les seccions sindicals, l’empresa també ha especificat que el procediment implicarà canvis en les condicions de treball de la plantilla i en la mobilitat geogràfica. Es calcula que l’ERO afectarà unes 1.500 persones, al voltant d’un 10% de la plantilla, tot i que el nombre de treballadors afectats es donarà a conèixer en una reunió aquest dijous, 2 de setembre.

Sindicats com Comissions Obreres (CCOO) ja han mostrat el seu rebuig a l’expedient, tot recordant que l’entitat va signar el desembre passat un acord que va comportar la sortida voluntària de 1.800 empleats. En aquest sentit, asseguren que defensaran l’ocupació de tota la plantilla i que l’adscripció a l’ERO sigui “totalment voluntària”.

El Banc Sabadell i els sindicats acorden les condicions del pla de sortida de 1.800 empleats

Comentaris
To Top