MONTCADA

L’Ajuntament de Montcada organitza una fira comercial els dies 17 i 18 de setembre

La inscripció a la fira és gratuïta i el consistori facilitarà als comerços una carpa / CEDIDA

La Regidoria de Comerç i Turisme, amb el suport de les associacions de comerciants de Montcada i Reixac, organitzarà els dies 17 i 18 de setembre, de 17 a 21 h i de 10 a 14 h, respectivament, una fira comercial al carrer Major i la plaça de l’Església, coincidint amb l’inici de la nova temporada després de les vacances d’estiu. L’objectiu d’aquesta acció és dinamitzar l’activitat comercial del municipi i és la primera proposta d’un programa d’activitats de suport al teixit comercial local que el consistori anirà fent de forma regular d’ara endavant.

Els establiments que hi vulguin participar s’hi han d’inscriure enviant un correu electrònic a [email protected], fins al 10 de setembre com a màxim.

La inscripció a la fira és gratuïta i l’Ajuntament facilitarà als comerços participants una carpa, dues taules i dues cadires. Es demana als establiments que els productes que portin a la fira siguin de nova temporada. L’organització de l’activitat està condicionada a les mesures de prevenció de la Covid-19 vigents en el moment que se celebri l’acte.

El setembre, difusió del patrimoni

D’altra banda, el programa del darrer quadrimestre del 2021 de difusió del patrimoni comença el 4 de setembre. Les activitats les coordina el Museu Municipal i com a novetat, hi haurà una proposta familiar cada tercer diumenge de mes. Tornen les visites a la Casa de les Aigües.

Comentaris
To Top