Publicitat
Diners

Un nou programa de la Generalitat impulsarà la digitalització de les empreses del sector de la moda

El sector de la moda vol digitalitzar processos (CEDIDA)

Accelerar l’estratègia i màrqueting digital de les empreses que configuren el sector de la moda a Catalunya és el principal objectiu d’un nou programa del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat que impulsa el Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM).

S’adreça a marques catalanes de moda amb potencial de creixement, per a garantir i accelerar la seva transformació digital, fonamental per encarar amb èxit els nous reptes del mercat.

El programa beneficiarà a empreses amb un mínim de 2 anys d’antiguitat que facturin més de 100.000 euros anuals. Han d’estar en fase de creixement i amb un procés estratègic de digitalització en marxa.

Les firmes participants -10 en aquesta primera edició- seran seleccionades per un comitè d’experts, a partir de la seva proposta de valor, potencial de creixement i motivació, i passaran per dues fases: transferència de coneixement i mentoria individualitzada.

Segons la conselleria, “el programa s’ha dissenyat per a empreses o persones físiques del sector tèxtil-moda, calçat i/o marroquineria amb un concepte testat i disseny propi, i amb capacitat per aportar innovació al sector… És imprescindible que siguin empreses obertes a nous reptes i canvis”.

Les empreses interessades a participar en aquest programa poden inscriure’s fins al proper 21 de setembre al Canal Empresa.

Comentaris
To Top