ESPORTS

Roger Porta i Mariano Medici agafen el relleu de Bruno Barrientos al Cercle

El Cercle Sabadellès 1856 ja té el relleu a la marxa de Bruno Barrientos. Aquest dimarts, l’entitat sabadellenca ha anunciat l’arribada de dues incorporacions a la secció de tennis: Roger Porta i Mariano Medici, com a responsables de la Direcció Tècnica i de l’Escola i l’Àrea de Competició, respectivament. Dos professionals amb experiència contrastada que arriben per complementar l’equip amb resta de tècnics del Cercle Sabadellès 1856.

A Roger Porta, director tècnic de la secció de tennis, l’avala una gran experiència professional vinculada a la Federació Catalana de Tennis com a director tècnic de l’Escola en les seves diferents instal·lacions (Can Caralleu, la Vall d’Hebron, Cornellà i també com a director del CT Urgell). Cal destacar que ha treballat amb jugadors insígnies del tennis nacional i internacional (Jordi Arrese, subcampió olímpic a Barcelona’92, Joan Aguilera, número 7 de l’ATP mundial, Fernando Luna, top50 ATP), així com de grups d’entrenament d’elit de categories inferiors (Álvaro Lopez Sant Martin, Maria Bassols i Ribera, Oriol Roca i Batalla entre d’altres). Tanmateix, ha format part de l’equip organitzador de la Copa Davis, així com ha exercit de docent i ponent en diverses entitats vinculades al tennis (CAR de Sant Cugat, INEFC Lleida…), ja que compta amb el títol de Professor Nacional de Tennis.

Mariano Medici, responsable de l’Escola i de l’àrea de Competició, destaca per la seva experiència en el treball de camp, tant en l’àmbit de jugador com de director d’escoles de tennis en totes els seus vessants (iniciació, perfeccionament, tecnificació i competició) i en totes les categories. Cal fer esment de la seva projecció internacional com a entrenador i responsable d’equips de competició internacionals i remarcar la seva gran tasca i experiència en la direcció de l’escola de tennis del Club Natació Sant Cugat, on ha estat més de catorze anys formant i fent créixer esportistes per portar-los a les finals de campionats i mantenint i pujant els equips des d’alevins fins a júniors amb els jugadors de base.

 

Comentaris
To Top