Publicitat
Oci i cultura

Una visita “especial” a l’estudi de Jordi Roca

Roca, retratant l'alcaldessa, dimarts / CEDIDA

El veterà pintor Jordi Roca ha rebut la visita de l’alcaldessa, Marta Farrés, al seu estudi de la Creu Alta. Farrés va passar part del matí d’ahir (“un matí especial”, va descriure), coneixent les seves obres i inspiracions.

De fet, Roca va arribar a fer un retrat de Marta Farrés, de forma que l’alcaldessa de Sabadell forma ara part de la seva col·lecció de retrats. “Ha estat un plaer sumar-me a la seva obra i em fa molta il·lusió”, va manifestar l’alcaldessa en acabar, tot donant-li les gràcies “per l’experiència”.

Estampa de la visita / CEDIDA

No és la primera torbada entre ambdós. Ja el juliol, el pintor va donar una obra a Farrés. El quadre era una evocació de l’escut sabadellenc amb motius florals, en el qual no podia faltar una ceba. Farrés, per part seva, va donar a la ciutat el quadre, tot i que ara mateix està exposat al despatx d’alcaldia, per voluntat de l’artista.

Publicitat
Comentaris
To Top