Publicitat
Ciutat

Reunió entre Ciuró i Matas per tractar els projectes pendents de la Generalitat

El líder de Junts, Lluís Matas, i la consellera Lourdes Ciuró / D.S.

La consellera de Justícia, la sabadellenca Lourdes Ciuró, es va reunir ahir amb el portaveu municipal de Junts per Sabadell, Lluís Matas, a la seu del departament per abordar diverses qüestions pendents entre l’Ajuntament i la Generalitat. Junts col·labora i ha arribat a diversos acords amb l’executiu PSC-Podem des de l’oposició, però amb funcions relatives a l’eix Gran Via-Ripoll i al Hub de l’Esport, entre d’altres.

La transformació d’una de les principals artèries de Sabadell segueix sobre la taula, també després del pas de Ciuró a la conselleria: el Govern municipal reserva 3,6 milions d’euros per reconvertir el seu entorn fins al final del mandat. Gran part de les actuacions s’executaran en el proper any i mig, segons la previsió del Govern municipal.

En la trobada, segons explica Matas, es va presentar un estudi complet de propostes i projectes relacionats amb Sabadell i que depenen del Govern català. “La relació directa que tenim amb les diverses conselleries agilitza, en gran manera, les gestions amb el govern de la Generalitat”, reivindicava el portaveu municipal després de la reunió amb la consellera. “La consellera està al dia del que passa a Sabadell i s’interessa per l’evolució dels projectes que ella va engegar i que avui s’executen”, ha explicitat Matas.

Publicitat
Comentaris
To Top