Publicitat
Ciutat

VÍDEO: Brutal agressió a un jove al parc de Catalunya per Festa Major de Sabadell

Impactant agressió a un jove a l’skatepark de Sabadell durant el transcurs de la nit de diumenge a dilluns d’aquesta Festa Major. Enmig d’una aglomeració de gent, un home dona una puntada de peu a la cara d’un altre, que cau a terra. En un altre dels vídeos als quals ha accedit aquest diari, es veu el mateix agressor aferrissant-se amb l’agredit, de qui se’n desconeix l’estat de salut.

Mossos d’Esquadra i Policia Municipal no tenen constància dels fets. Els dos cossos policials, però, sí que van actuar conjuntament per dissoldre les concentracions de grups de joves al parc de Catalunya, que es va convertir en una àrea de macrobotellons. Al voltant d’unes 2.000 persones es van aplegar a la zona, segons fonts municipals.

El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) va rebre l’avís per aquests fets a les 3.30 h i hi van enviar una ambulància.

Atenció: els següents vídeos mostren imatges impactants.

Llançament d’objectes contra la policia l’última nit de Festa Major

Publicitat
Comentaris
To Top