Publicitat
Diners

La meitat de la flota de vehicles del grup Moventia és ja sostenible

Un dels vehicles sostenibles de Moventia (CEDIDA)

“Treballem a diari per a reduir al màxim l’impacte mediambiental derivat de la nostra activitat”, proclama Sílvia Martí, VP Corporatiu, Comunicació Interna i Institucional de Moventia, la companyia d’origen sabadellenc i amb seu a Sant Cugat del Vallès que ha aconseguit que gairebé la meitat de la seva flota sigui ja sostenible.

Expert en mobilitat col·lectiva i privada, el grup Moventia pot presumir que quasi un 50% de la seva flota d’autobusos, autocars, tramvies i bicicletes són ja models elèctrics, híbrids, de gas natural o dièsel que compleixen l’Euro VI, la més exigent i restrictiva de les normatives comunitàries en matèria d’emissions contaminants.

Conscient de la responsabilitat derivada de la seva activitat, “hem desenvolupat una política ambiental corporativa en la qual reflectim el nostre compromís amb la protecció de l’entorn i la nostra lluita contra el canvi climàtic, amb iniciatives per a prevenir la contaminació i per a fer un ús sostenible dels recursos, que impliquen la participació activa de tot el nostre equip de professionals”, detalla Martí.

El pla d’eficiència energètica de Moventia prioritza la renovació progressiva dels 1.300 vehicles de la divisió Moventis per models ecològics; de fet, disposa ja de vehicles híbrids amb prestacions encara no aplicades als cotxes elèctrics.

L’aposta per les tecnologies netes es tradueix, per exemple, en l’assignació dels models més sostenibles a itineraris per zones més urbanes, així com dels models amb la menor empremta de CO2.

La incorporació de vehicles més sostenibles va acompanyada a Moventia d’una millor planificació mitjançant un software específic per a l’ordenació del transport, que permet conèixer la quantitat de quilòmetres que recorre cada vehicle. Així, assigna les tecnologies més sostenibles i eficients als vehicles que fan més quilòmetres.

Moventia compta amb dues divisions de negoci: Movento (venda i reparació de vehicles a través dels concessionaris oficials de 22 marques) i Moventis (serveis de transport urbà, interurbà i discrecional de passatgers).

Publicitat
Comentaris
To Top