Publicitat
Ciutat

Esteve Gené, nou president del Gremi de Fabricants

El nou president del Gremi, Esteve Gené, amb l'expresidenta Rosvi Moix / CEDIDA

El Gremi de Fabricants de Sabadell ha anunciat que Esteve Gené Guerrero és el nou president de l’entitat sabadellenca. Així ho han decidit els socis aquest dilluns a l’Assemblea general on s’ha escollit la nova Junta Directiva, encapçalada per Gené, que substitueix en el càrrec a Rosvi Moix.

Esteve Gené és un industrial del sector tèxtil, gerent general de l’empresa familiar sabadellenca Tèxtil Gené dedicada al disseny i producció de tota mena de teixits, amb més de 50 anys d’història i amb una gran especialització en els uniformes col·legials.

La seva experiència, en tota classe de tasques, li ha permès conèixer en profunditat la indústria tèxtil, enriquida amb la seva formació de teòric tèxtil a l’Escola Tèxtil d’Arts i Oficis de Sabadell i la formació en disseny tèxtil a l’ESDIGené ha estat president de l’Institut Sallarès i Pla, de joves empresaris del Gremi de Fabricants (2006-2008) i membre de la Junta General del Gremi.

La nova junta donarà continuïtat a la feina feta fins ara per les juntes anteriors presidides per Rosvi Moix i Blai Costa. Entre els objectius de la nova junta directiva destaquen: continuar essent una entitat de referència en la defensa i suport a la indústria tèxtil a Sabadell i a Catalunya, continuar sent una entitat activa en el desenvolupament socioeconòmic de la ciutat i del territori.

Gené: “Treballem per fer que la ciutat sigui creadora d’ocupació i en concret en la indústria”.

El nou president del Gremi de Fabricants ha explicat que “avui el Gremi és part activa i motor de diverses entitats. El Gremi és part essencial de Texfor i és amb aquesta unitat que creem projectes i donem solucions a les empreses tèxtils”. Tanmateix, Esteve Gené, ha afegit que el Gremi “és l’essència de la Fundació per la Indústria, i amb ell seguim col·laborant estretament per donar suport a la indústria potenciant el pas a la indústria 4.0“.

Moix: “Ha estat un mandat atípic”.

La primera dona que haurà ostentat el càrrec de presidenta marxa després de dos anys al capdavant del Gremi de Fabricants. Rosvi Moix ha reconegut que “la pandèmia ha marcat aquest mandat, però malgrat aquesta greu circumstància, la nostra entitat ha estat al servei d’empreses, institucions i ciutadans cada dia al llarg de tot l’any”.

Publicitat
Comentaris
To Top