Ciutat

L’Ajuntament inverteix prop de 2 milions d’euros en la millora de centres educatius públics

Obres a l'Escola Agnès Armengol, aquest estiu / AJUNTAMENT DE SABADELL

L’Ajuntament destinarà més d’1,25 milions d’euros els pròxims mesos en nombroses actuacions als equipaments educatius públics de Sabadell. Aquesta quantitat se sumarà als 415.000 euros que s’han invertit aquest estiu a millorar una vintena de centres i arranjar els sorrals dels patis; i als 178.000 euros corresponents a la renovació de les proteccions solars de la façana de l’Escola La Romànica. Per tant, es destinen un total d’1,85 milions d’euros per millorar les instal·lacions dels centres educatius de la ciutat.

Pel que fa a les actuacions que es portaran a terme, destaca la impermeabilització de les cobertes de les escoles Andreu Castells, Concòrdia, Sant Julià i l’escola d’Educació Especial Francesc Bellapart. També es pintaran l’Escola Pau Casals i l’Escola d’Adults de Can Rull i es millorarà la climatització a cinc escoles bressol municipals: les de Can Llong, Arraona, Andreu Castells, Calvet d’Estrella i Espronceda.

Així mateix, una petita partida pressupostària es destinarà a millorar els patis. A les escoles Enric Casassas, Miquel Martí i Pol i Teresa Claramunt es col·locarà un tractament antilliscant a la pista esportiva. També es reformaran les instal·lacions d’il·luminació, cablejat i altres serveis i també es preveuen algunes millores als menjadors i adquisició de mobiliari, entre altres actuacions.

Obres a l’escola La Trama / AJUNTAMENT DE SABADELL

Millores a l’estiu

D’altra banda, entre les millores que l’Ajuntament ha realitzat aquest estiu hi destaquen els treballs de pintura a l’Escola Agnès Armengol, a l’Escola d’Adults La Concòrdia i als patis de l’Escola d’Educació Especial Francesc Bellapart. Així mateix s’ha millorat la pavimentació dels patis de les Escoles Joan Maragall i Sant Julià i l’edifici d’infantil i finestres del menjador de l’Escola Catalunya.

La millora de cobertes a les escoles La Trama i a l’Escola bressol municipal La Romànica, el mobiliari de la cuina de l’Escola Torreguitart i el manteniment dels sorrals de tots els centres educatius que en tenen han estat altres de les actuacions, com també la renovació dels jocs infantils a diverses escoles de la ciutat. A totes aquestes inversions caldrà sumar els pròxims mesos l’ampliació del centre cívic de Sant Oleguer, que acollirà la seu del sud de l’Escola Municipal de Música.

Els alumnes tornen a les aules

Comentaris
To Top