Publicitat
PATRIMONI DE SABADELL

El color que ho és tot en un edifici

L’edifici de l’estació d’autobusos i que abans era la del tren destaca per la seva majestuositat, però sobretot pel color vermellós que llueix a la façana. És el que el dilluns passat va captivar la mirada fotogràfica del sabadellenc Xavier Gómez Busquets, que el va immortalitzar des de diferents angles. Ell en parla meravelles perquè “és una joia del patrimoni que s’ha de conservar i està ben preservada”.

Detall de la part superior de l'edifici de l'estació / CEDIDA

Les fotos les va fer buscant un contrapicat, de baix a dalt, intentant donar tot el protagonisme a aquest edifici i no al seu entorn, que troba que “no és gaire bonic, no hi ha patrimoni al seu voltant”, però apunta que “buscant bons angles i perspectives l’edifici queda ben fotografiat”. En aquest cas, la imatge està presa amb una càmera professional, la qual cosa li ha permès enquadrar millor la imatge.

La seu de l’estació data del 1889, tal com crida l’atenció la part central superior de la imatge. Es tracta d’un edifici neoclàssic que, segons l’autor de la fotografia, “és un dels pocs edificis afortunadament ben conservats que tenim a Sabadell”.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top