Oci i cultura

La Bàscula reobre portes aquest diumenge amb ‘L’inspector general’

Els teatres tenen un aforament màxim del 70% / v. rovira

El teatre La Bàscula (carrer de Gorina i Pujol, 60) s’incorpora al grup de teatres que han reprès la seva activitat. 

“La cosa sembla que ja comença a normalitzar-se, de mica en mica anem reprenent totes aquelles activitats que ens ajuden a viure”,  expliquen des de l’entitat, “i el teatre n’és una d’elles”.

Tant és així que enceten la nova temporada “amb bon humor i ganes de fer riure”, motiu pel qual han triat l’obra L’inspector general. Serà interpretada per la companyia Teatre Tatxa i s’estrena aquest diumenge, 26 de setembre (18 h). També hi haurà funcions els dies 1, 2, 3, 8, 9, 10, 15, 16 i 17 d’octubre. 

L’inspector general va ser escrita per Nicolai Gogol a mitjans del segle XIX. Es tracta d’una comèdia d’embolics en la qual es fa escarni de la cobdícia humana, l’estupidesa i la corrupció política.

‘Escac’ i mat a l’Espai Àgora

​​L’Espai Àgora (al centre cívic Sant Oleguer) prossegueix amb la seva activitat aquest dissabte, amb l’obra Escac i mat (21.30 h).

La companyia Qollunaka presenta aquesta obra, amb els intèrprets Francesc Falguera i Eduard Garcia, sota la direcció d’Oscar Garcia

Es tracta d’un joc, “un joc diabòlic, on ningú mesura i valora de forma adequada l’adversari”, expliquen des de la Cia Qollunaka.

L’entrada (amb una consumició inclosa) costa 10 euros.

Comentaris
To Top