Diners

IDP construirà el nou Centre d’Innovació Digital de la Comunitat de Madrid

Edifici de l'Agència de l’Administració Digital / CEDIDA

L’enginyeria sabadellenca IDP s’ha adjudicat el projecte bàsic i la direcció de les obres de condicionament del nou Centre d’Innovació Digital de la Comunitat de Madrid, més conegut com a Digitaliza Madrid, ubicat a l’edifici de l’Agència de l’Administració Digital.

Els serveis adjudicats a IDP engloben la reforma integral de les instal·lacions ja existents a la planta baixa i a la terrassa, ubicada a la planta quatre de l’edifici, amb una superfície aproximada de 1.560 metres quadrats aproximadament.

Aquest nou establiment neix amb l’objectiu d’impulsar una transformació digital dins de la regió i crear un entorn generador d’innovació i impuls digital. A més, pretén impulsar el sector privat en el seu procés de digitalització.  IDP es consolida com a enginyeria experta en projectes i obres.

Comentaris
To Top