Publicitat
Ciutat

Un incendi crema completament el magatzem d'un restaurant de Sabadell

Aquest matí ha tingut lloc un incendi que ha calcinat completament el magatzem d'un establiment de restauració al carrer de Gustavo Adolfo Bécquer, al barri de Can Rull de Sabadell. El local també s'ha vist afectat parcialment. La causa de l'incendi va ser el quadre elèctric d'una nevera del magatzem.

Dit això, els veïns de l'edifici del costat van ser desallotjats per precaució fins que el foc va ser extingit. Un dels veïns, de 66 anys, va ser traslladat a l'Hospital Parc Taulí per inhalació lleu de fum. En l'actuació van intervenir tres dotacions dels Bombers, dues unitats del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i dues unitats de la Policia Municipal de Sabadell.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top