Publicitat
Ciutat

Atendis bat rècords de participació en el seu 5è sopar solidari

La Fundació Privada Atendis, que atén persones amb discapacitat intel·lectual, va batre rècords de participació en el seu cinquè sopar solidari, que es va celebrar dijous. L'acte va comptar amb 145 assistents presencials i 34 menús que es van rebre a domicili. L'any passat, es van recaptar 3.800 euros, que va celebrar-se a domicili, gràcies a la participació de 165 persones.

L'entitat ja ha recaptat 4.140 euros de benefici a hores d'ara, tot i que fila 0 continua oberta i encara es poden fer donatius. Els diners recaptats es destinaran a les persones ateses als diferents centres i serveis de la fundació. Es pot fer una aportació de fila 0 a ES5200810900880002618168 o a través del BIZUM amb el codi 01270.

Durant la trobada, els assistents van poder degustar un menú de cuina tradicional i un toc modern elaborat pel nou restaurant del Club Tenis Sabadell, el Cooper. Durant la celebració va tenir lloc un sorteig de regals i es va oferir un obsequi a tots els assistents elaborat pels usuaris d'Atendis.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top