Publicitat
Oci i cultura

Fer riure! (per terra, mar i aire)

La 2a edició del festival Parapariures porta a Sabadell un catàleg d'activitats culturals relacionades amb l’humor. Tindrà lloc els dies 1, 2 i 3 d’octubre, organitzat per l'associació sense ànim de lucre Parapapà Entreteniment. Les entrades per al festival es venen a la plataforma Atrapalo.com

Els actes comencen el divendres (1 d’octubre), al Casal Pere Quart. S'hi podrà veure Show d'stand up professional, amb Gabriel Córdoba (Comedy Central) i Raquel Hervás (20 h). El dissabte hi haurà l'espectacle familiar La bruixeta poruga, de contes de Mima Teatre, al Centre Cívic de la Concòrdia (11 h). El mateix dia, durant tota la tarda, hi haurà un festival de microteatre amb les quatres obres de les companyies Parapapà Entreteniment, Formiguera, Ángel Gávila i Fata Morgana. Serà a Cal Balsach i al pati de l'Escola Joanot Alisanda.

Igualment, l'Espai Àgora acollirà diumenge la darrera sessions de curtmetratges humorístics del Parapacurts (20 h). Prèviament, a les 13 h del migdia, la taverna The Wild Geese acollirà la final del concurs de monòlegs Parapamono.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top