Publicitat
Diners

La Cambra de Sabadell col·laborarà amb Deale, empresa dedicada a la digitalització del procés de compravenda de pimes

Gerard Garcia (Deale) i Ramon Alberich (Cambra Sabadell), en el moment de signar el conveni de col·laboració / CEDIDA

La Cambra de Comerç de Sabadell i l’aplicació dedicada a la digitalització del procés de compravenda de petites i mitjanes empreses, Deale, han signat un conveni de col·laboració, amb l’objectiu de donar a conèixer aquesta plataforma entre les empreses i potencials inversors i assessors.

D’aquesta manera, l’objectiu de l’acord és fomentar l’activitat empresarial de Sabadell. La signatura de renovació es va dur a terme el passat dilluns i va anar a càrrec del president de la Cambra, Ramon Alberich, i del representant de Deale, Gerard Garcia.

Dit això, Deale és una aplicació que es dedica a la digitalització del procés de compravenda de pimes, posant-les en contacte amb possibles inversors i assessors, amb l’objectiu d’accelerar i facilitar el procediment d’aquest tipus d’operacions. La companyia ofereix suport en tot el procés de fusions i adquisicions d’empreses, des de trobar oportunitats fins a facilitar tota l’operació a companyies i inversors. Es tracta, això sí, d’un mercat molt fragmentat, poc transparent i Deale, a través de la seva plataforma, contribueix a dotar de més transparència i agilitat el sector.

En aquest sentit, la Cambra de Sabadell posarà a disposició de Deale les instal·lacions de la seva seu i els mitjans de comunicació habituals. El conveni de col·laboració tindrà una vigència de quatre anys.

Publicitat
Comentaris
To Top